Bygga altan i Danderyd, Djursholm & Stockholm

Med en altan kan du inte bara se till att höja livskvaliteten, utan du höjer också din bostads värde inför en eventuell försäljning. Att bygga altan är något som har blivit allt mer populärt och det är ett mycket smidigt och enkelt sätt att få ut mer av sin tomt. Vi bygger praktiska och hållbara altaner som du kan ha nytta av länge – alltid efter dina önskemål och med hänsyn till förutsättningarna.

Höj livskvaliteten med en altan

Altaner och terrasser har länge varit mycket uppskattade och det finna goda anledningar till varför. Med en altan kan du få tillgång till sol och frisk luft, utan att behöva lämna ditt hem, men du kan också ordna roligare grillkvällar eller använda altanen som ett uterum för mer boyta. Med oss bakom dig är inget omöjligt och vi ser till att bygga en altan som passar just dig.

Vi förverkligar dina altan-drömmar

Genom åren har vi fått möjlighet att jobba med många olika typer av kunder och det är något som vi är mycket glada för. Det har gett oss en mycket tydlig bild av allas unika önskemål och behov. Oavsett om det är en stor eller liten altan du vill ha, en öppen eller inglasad, kan vi se till att hjälpa dig. Det enda som krävs är att du hör av dig via mejl eller telefon. Vi finns i Danderyd, Djursholm, Inverness, Stocksund, Enebyberg, Svalnäs, Ekeby, Nora, Edsviken, Klingsta, Mörby, Kevinge & Sätra.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här