Flytspackling & golvavjämning i Danderyd, Djursholm & Stockholm

Har du ett golv som är skadat, ojämnt eller sluttar? Då rekommenderar vi att du hör av dig till oss. Ett golv som inte är optimalt bör alltid renoveras, så att du kan få ett slätt och fint golv i ditt hem. Vi hjälper dig när du vill anlita oss för golvavjämning och flytspackling i Danderyd med omnejd såsom Stocksund, Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Stockholm. Vi ser till att dina golv blir jämna och fina och att du får det underlag du behöver inför golvläggningen.

Anlita oss för totalentreprenad i egen regi

När du väljer vår byggentreprenad i Stockholm kan du få direkt tillgång till totalentreprenad i egen regi. Det innebär att du aldrig behöver vända dig till olika byggfirmor för att få arbetet gjort. När våra duktiga golvläggare genomför flytspackling i vardagsrummet så kan våra VVS-montörer installera ny blandare i köket. Vår totalentreprenad gör renoveringen lite enklare!

Gratis offert och gratis platsbesök

Vill du veta hur mycket din golvavjämning kommer att gå på? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter såväl som gratis platsbesök. Ett platsbesök är att rekommendera vid större och mer omfattande arbeten. Då kommer vi ut till dig och tittar på förutsättningarna, samtidigt som vi pratas vid så vi förstår dina behov och förväntningar.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här