Fasadrenovering & Byta Träpanel i Danderyd, Djursholm & Stockholm

Fasaden är den del av huset som kommer behöva utstå mest slitage från väder och vind. Om fasaden är i dåligt skick kommer det inte bara att försämra utseendet, utan det kan också påverka husets funktion. Vi erbjuder fasadrenovering till dig i Danderyd, Djursholm, Inverness, Stocksund, Enebyberg, Svalnäs, Ekeby, Nora, Edsviken, Klingsta, Mörby, Kevinge & Sätra.

Totalentreprenad för din bekvämlighet

Oavsett om det är en stor eller liten fasadrenovering som du är i behov av kan vi se till att hjälpa dig. Vi har kunskapen som krävs för att totalrenovera hela fasaden från topp till tå, men vi kan också hjälpa dig med enklare arbeten där du behöver byta ut en enstaka träpanel eller två. Det kan t.ex. handla om att vissa träpaneler har blivit skadade eller angripna av mögel och röta.

ROT-avdraget sänker dina kostnader

Ett vanligt missförstånd är att ROT-avdrag endast kan användas på tjänster som utförs på insidan av din bostad, men så är inte fallet. Även i samband med fasadrenovering och fasadmålning kan du använda avdraget för att sänka dina kostnader. Med ROT-avdraget får du en 30 % reducering på arbetskostnaden, men reduceringen täcker inte upp för materialkostnader och dylikt.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här