Måla om, lackera & byta köksluckor i Danderyd, Djursholm & Stockholm

Att köksluckorna har stor påverkan på hur ett kök upplevs är inget nytt – men det är för den sakens skull inte alltid nödvändigt att få gamla och slitna luckor utbytta. Något som ger samma eller bättre effekt, men som är mycket billigare, är att få dem ommålade och lackerade – och våra skickliga hantverkare har erfarenheten och kunskapen som krävs för jobbet.

Vi utför hela projektet åt dig

Vissa kanske tror att det inte kan vara så svårt att måla om luckorna, men det är mycket mer som krävs än bara målning för att få ett bra resultat. Val av färg med ett öga för hur helheten kommer att se ut och för hur det kommer att påverka köket är en viktig aspekt. Förarbete med rengöring av luckorna och borttagning av gammal flagnad färg är en annan. Vi har ett helhetsperspektiv, och ger dig bästa möjliga resultat.

Du får alltid en gratis offert med ett bra pris hos oss

Det är viktigt för oss att du har den information som du behöver för att fatta rätt beslut angående ett projekt – och i det ingår att vi alltid kostnadsfritt ger dig en offert med en förmånlig prissättning. Så finns du i Danderyd med omnejd såsom Stocksund, Djursholm, Svalnäs och Stockholm, tveka inte att kontakta oss. 

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här