Slipning av marmor & polering av stengolv i Danderyd, Djursholm & Stockholm

Ett blankt och vackert marmor- eller stengolv är svårt att överträffa – men med tiden kan det bli matt och få repor eller till och med sprickor. Oftast går dessa dock att åtgärda, med den rätta kunskapen och tekniken! Vi har lång erfarenhet av att arbeta med detta, så hör gärna av dig för hjälp! Vi vänder oss främst till dig som privatperson, företag, BRF eller fastighetsägare i Danderyd och Stocksund, Djursholm, Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Stockholm.  

Marmorn återfår sin lyster med slipning

För att sliten och matt marmor ska återfå sin lyster och glans använder vi en metod där vi slipar fram en ny och fin yta. Med vår expertis blir golvet som nytt igen!

Vi tar även hand om polering av stengolvet

När det gäller stengolv använder vi mikroskopisk diamant och rengöringsmedel för att på nolltid putsa fram en ny och blank yta.

Få en gratis offert och använd ROT-avdraget

Vi erbjuder dig alltid en helt gratis offert när du kontaktar oss om ett uppdrag, så tveka inte med att höra av dig! Vi är måna om att ta fram en bra lösning som passar dig och din budget – och naturligtvis kan du använda dig av ROT-avdraget hos oss för att få fram ett ännu lägre slutpris.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här