Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter i Danderyd, Djursholm & Stockholm

Vill du ha hjälp med stentvätt, altantvätt eller rengöring av uppfarten i Stockholmsområdet? Då har du kommit rätt! Vi är en lojal och skicklig byggfirma som hjälper dig att tvätta uteplatsen. Vi tar oss an både stora och små projekt och ser till att du får en ren och trivsam utemiljö.

Vi utför många jobb i Danderyd men även i närliggande områden som Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby Ekeby, Lahäll, Täby, Sollentuna

Vi är experter på tvätt & rengöring

En rengjord uteplats bjuder in till mysiga sommarkvällar med familj och vänner. En tvättad uppfart ger ett välkomnande intryck. Rengjorda stenplattor ger trädgården ett lyft. Allt detta kan vi hjälpa dig med. Vårt breda tjänsteutbud inkluderar exempelvis följande:

  • Altantvätt och rengöring av andra uteplatser
  • Rengöring av markplattor
  • Tvätt av uppfart
  • Tvätt av innergård och andra utemiljöer
  • Serviceavtal för kontinuerlig rengöring
  • Totalentreprenad

Använd ROT-avdrag när du anlitar oss

Visste du att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för att tvätta din garageuppfart eller liknande? Vi berättar gärna mer om hur det går till. Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi är transparenta med vår prissättning och erbjuder alltid ett gratis prisförslag för våra tjänster. Vi utför tvättuppdrag på alla fastighetstyper, exempelvis villor, radhus, butiker, BRF:er och flerfamiljshus. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här