Om Din målarfirma i Danderyd, Djursholm & Stockholm

Tack vare våra många år i branschen har vi hjälpt kunder i hela Stockholmsområdet med måleri, renovering, golvläggning och mycket mer. Vi är ett professionellt och noggrant företag som vet hur viktigt det är att sätta kunden i fokus. När du hör av dig till oss lyssnar vi på dina önskemål och idéer, för att tillsammans sätta ihop en plan som passar just dig och din vardag i Danderyd, Djursholm, Inverness, Stocksund, Enebyberg, Svalnäs, Ekeby, Nora, Edsviken, Klingsta, Mörby, Kevinge & Sätra.

Praktiska tjänster för din renovering

Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss och vi hjälper både företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner i Danderyd med omnejd. Här hittar du bland annat tjänster som fasadrenovering, men också fönstermålning och altanbygge.

 1. Måleri & Renovering
 2. Tapetsering
 3. Måla Om, Lackera & Byta Köksluckor
 4. Måla Fasad
 5. Lägga golv
 6. Bygga altan
 7. Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter 
 8. Trapphusrenovering & Målning
 9. Fasadrenovering & Byta Träpanel
 10. Renovera Träfönster
 11. Fönstermålning
 12. Flytspackling & Golvavjämning
 13. Slipning Marmor & Polering Stengolv
 14. Renovera vattenskadad putsfasad & stenfasad
 15. Renovering av fuktskadad tegelfasad / träfasad

Din lokala målerifirma – Gratis Prisförslag

För oss är det viktigt att vi kan hjälpa så många kunder som möjligt. Därför arbetar vi inom ett mycket brett område i Stockholm. Du hittar ett flertal av våra arbeten i Danderyd, men även i Solna, Bromma, Ursvik, Sollentuna, Danderyd, Djursholm, Spånga, Hässelby, Vällingby, Duvbo, Järfälla, Kista och Täby. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här